Circuit Training

Op basis van de 5 grondmotorische eigenschappen, te weten kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen, wordt spelender & stapsgewijs in 10 trainingssessies naar de voor jouw optimale fitheid toegewerkt zodat fysiek ongemak in 2019 tot het verleden behoort.

We halen je uit je comfort – zone en geven je huiswerk mee om in de zomer van 2019 ook fit te blijven zodat sportieve doelen zonder fysiek ongemak naar hartelust nagestreefd kunnen worden... dat wordt jouw pure winst voor het nieuwe jaar.

De Circuit Training sessies van het nieuwe blok beginnen in de week van 28 januari.

Gebruik het formulier aan de rechterkant om je in te schrijven voor de Circuit Training op jouw favoriete trainingsmoment in de week.

Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven voor de Circuit Training op jouw favoriete trainingsmoment in de week.

Trainingsmomenten

Er zijn 4 dagdelen in de week waarbij je in kleine groepjes van 5 á 7 personen optimale persoonlijke aandacht en interactie genieten:

  • Maandag 20.00u - 21.00u (Karlijn)
  • Dinsdag 20.00u - 21.00u (Franc)
  • Donderdag 7.30u - 8.30u (Karlijn)

Tijdens de gevarieerde training van 60 minuten werk je aan de randvoorwaarden die voor jou als duursporter belangrijk zijn. Zoals: Kracht, Coordinatie, Lenigheid, Explosiviteit en Uithoudingsvermogen. Je wordt in een kleine groep begeleid door een van onze sportieve fysiotherapeuten, naast de oefeningen die we bij ons in de trainingszaal uitvoeren krijg je tips en tricks die je thuis kunt toepassen.

Het alom bekende cliché ‘een stok achter de deur’ voor triathlon-, wielren-, hardloop-, roei- en ski-minnend Nederland is een fenomeen dat door deze nieuw geboren activiteit definitief doorbroken zal gaan worden!

Een trainingsmoment gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn op dit tijdslot.

De prijs voor 10 keer Circuit Training is €135. Na aanmelding ontvang je per mail een factuur voor betaling.
De 10 credits zijn 14 weken geldig.

Zo kun je in het zomer van 2019 blessurevrij presteren!

 

Aanmelden Circuit Training

Na aanmelding ontvang je per mail een factuur voor de betaling.

Kies je trainingsmoment