Sportslab

Beter presteren? Minder kans op blessures?
Wil je het maximale uit je zelf halen dan kunnen wij je hier bij helpen! Voor alle sporters die hun prestaties willen verbeteren bieden we verschillende losse testen en metingen of een aantal uitgebreide sporttesten. Deze testen geven inzicht in je fysieke ontwikkeling en vormen de basis voor aanpassingen in je trainingsprogramma.

Health Check

Deze test is aan te raden voor iedereen, of je nu sportief bent of juist niet. Gezondheid is voor iedereen van levensbelang.


Lees meer

Inspanningstest wielrennen

Een uitgebreide test waarin de maximale zuurstof opname (VO2max) tijdens fietsen wordt gemeten. De test wordt uitgevoerd op de hometrainer.


Lees meer

Inspanningstest hardlopen

Een uitgebreide test waarin de maximale zuurstof opname tijdens hardlopen wordt gemeten. De test wordt uitgevoerd op de loopband.


Lees meer

Blessurepreventie analyse

Een uitgebreide analyse door onze fysiotherapeut. U krijgt een uitgebreid rapport met aandachtspunten, zwakke schakels en adviezen.


Lees meer

Hardloop videoanalyse

Hardlopen is een technische sport, tijdens de videoanalyse beoordelen wij je looppatroon aan de hand van slow motion opnames. Wij vertellen je wat je goed doet en je krijgt een aantal verbeterpunten om je techniek te verbeteren.

Rustmetabolisme meting

Tijdens een metabolisme meting, ook wel rustmeting genoemd, wordt je energieverbruik in rust gemeten.

Afspraak maken?

Bel 020 - 26 10 26 8 of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.