Tarieven

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, behalve Menzis, CZ, ASR, iptiQ, De Friesland Zorgverzekeraar en de dochters van deze verzekeraars (behandelingen worden nog steeds (gedeeltelijk) vergoed. Lees er hier alles over.).

Heb je geen aanvullende verzekering dan gelden onderstaande tarieven. Voor een intake proberen wij altijd 60 minuten in te plannen. De kosten bedragen €42.50 voor intake en onderzoek en €37.50 voor zitting fysiotherapie. Dit komt op een totaal bedrag van €80.00 Wanneer het druk is lukt het niet altijd om 60 minuten in te plannen. Dan wordt alleen een intake en onderzoek ingepland van 30 minuten voor €42.50.

Wanneer je wel een aanvullende verzekering hebt maar wij geen contract hebben met jouw verzekeraar dan sturen wij jou aan het einde van de maand een factuur die je zelf bij de verzekering kunt indienen. Afhankelijk van de door jou gekozen verzekering wordt het gehele bedrag of een gedeelte hiervan naar jou teruggestort. Raadpleeg hiervoor je verzekeringspolis.

Afspraak maken?

Bel 020 - 26 10 26 8 of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.