Fysiotherapie behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van houding en beweging. Wij adviseren, begeleiden en behandelen bij allerlei verschillende lichamelijke klachten.

Hardloopblessures

Bij AmstelFysio zijn we gespecialiseerd in de behandeling van hardloopblessures. Wij hebben therapeuten die naast fysiotherapeut ook hardlooptrainer zijn.


Lees meer

Sportblessures

Voor sportblessures kunt u als sporter ongeacht uw niveau bij AmstelFysio terecht. Wij richten ons primair op de behandeling van blessures die u hebt opgelopen tijdens het sporten of u belemmeren in uw sportactiviteiten.


Lees meer

Fysiotherapie aan huis

Voor fysiotherapie aan huis hebben wij een afspraak met Olivier van Fysio2You. Fysio2You is een fysiotherapie aan huis en op kantoor bedrijf. Zij komen met spoed naar jou toe en helpen je met zowel acute als langdurende klachten.


Lees meer

Dry Needling

Dry Needling is uiterst effectief voor behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints. Myofasciale triggerpoints zijn kleine verhardingen in een spier die voor flinke, uitstralende pijnklachten kunnen zorgen.


Lees meer

Manuele Therapie

Manuele Therapie is een vorm van onderzoek en behandeling waarbij na analyse getracht wordt, door het uitvoeren van specifieke mobilisaties en manipulaties, functies in de gewrichten te optimaliseren. Het effect van manuele therapie merkt u vaak al direct.


Lees meer

Afspraak maken?

Bel 020 - 26 10 26 8 of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Na mijn operatie kon ik meteen terecht bij AmstelFysio, ze kwamen zelfs de eerste weken bij mij thuis langs. Rogier uit Amsterdam