Gratis webinar 13 mei: hoe train je op dit moment het best voor een triathlon?

Ben jij bij onze inspiratie avond? Heel Nederland ligt even stil en we moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Buiten trainen is nu dus een lastige opgave - laat staan je voorbereiden op een triathlon!

Hoe kan je dus klaargestoomd worden voor jouw triathlon in deze roerige tijden? We weten allemaal nog niet of en wanneer het triathlon seizoen gaat beginnen. Maar als je creatief en slim omgaat met deze situatie, geloven Young en Wouter van Training Tweaks erin dat je toch nog topfit voor de start kan verschijnen.

Wil je weten hoe je dit kunt bereiken? Zorg dan dat je erbij bent! Tijdens onze gratis interactieve webinar genaamd ‘Specifiek Trainen op weg naar een Triathlon’ nemen zij je mee in hoe je de komende periode zou kunnen trainen om er een mooi triathlon seizoen van te maken. En je krijgt een beter inzicht in de meest optimale trainingsaanpak tijdens de corona crisis.

Programma

Onderdeel Tijd
Introductie AmstelFysio 20:00 - 20:10
Interactieve presentatie Training Tweaks 20:10 - 21:30
Afsluiting AmstelFysio 21:30 - 21:45

Meld je gratis aan

Meld je hier aan en ontvang een uitnodiging voor de webinar via Zoom een aantal dagen van tevoren.

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.