Kijk terug: Webinar Specifiek trainen op weg naar een triathlon

Alweer een ruime 2 weken terug hielden Wouter Dijkshoorn en Young Fokker een gratis interactieve webinar over ‘Specifiek trainen op weg naar een triathlon’.

De opkomst was voor de woensdag avond lang niet slecht, met 24 triatleten of althans geïnteresseerden, hebben de heren hun kennis gedeeld over trainen voor een triathlon. Daarbij was er zowel aandacht voor de korte als de lange afstanden en werden er concrete voorbeelden gegeven hoe je (in tijden van corona) specifiek kan trainen voor een triathlon. Daarvoor werd een korte toelichting gegeven hoe je een voorbereiding opbouwt om vervolgens tot het specifieke deel te komen. In deze specifieke trainingsperiode maakte Training Tweaks zichtbaar dat er met beperkte middelen toch specifiek voorbereid kan worden op een triathlon. Hopelijk is er met de verschillende voorbeelden voldoende inspiratie geweest om dit los te laten op jouw specifieke situatie.

Met een kleine kennismakingspoll aan het begin van de sessie, breakout rooms tussendoor en de mogelijkheid tot direct vragen stellen via de chat was er voldoende mogelijkheid voor de deelnemers om de nodige vragen te stellen en informatie met elkaar uit te wisselen. Al met al, een zeer geslaagde avond en wellicht voer voor een tweede bijeenkomst, onderwerp zal dan zijn ‘Specifiek eten tijdens een triathlon’.

Terugkijken

Mocht je het webinar gemist hebben en je wil deze graag nog zien, klik dan hier. Mocht je contact willen met Wouter of Young check dan even de website van Training Tweaks.

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.