Onze nieuwe aanwinst Jasper de Vries

Ik heb onwíjs veel zin om te starten in het topteam bestaande uit Franc, Frans, Aniek en Iris. Ik hoop dat ik veel mensen kan helpen op hun weg (terug) naar volle fysieke kracht!

Ha Amstelfysio-fans!

Blij en trots mag ik vertellen dat ik de nieuwe fysiotherapeut ben bij Amstelfysio! 😁

Ik heb onwíjs veel zin om te starten in het topteam bestaande uit Franc, Frans, Aniek en Iris. Ik hoop dat ik veel mensen kan helpen op hun weg (terug) naar volle fysieke kracht!

Mijn naam is Jasper de Vries, ik ben 30 jaar, geboren in Lichtenvoorde en sinds 5 jaar inwoner van Amsterdam; De Pijp om precies te zijn. Ik heb een achtergrond in de communicatie en heb een aantal jaren gewerkt als woordvoerder en social media manager van het Voedingscentrum, maar voor mij was al een lange tijd duidelijk dat mijn toekomst zou liggen in de fysiotherapie. Dus hier ben ik dan!

Ik ben gefascineerd door de complexiteit van ons lichaam en hoe het in staat is om te genezen. Daarnaast geniet ik enorm van de positieve impact die je als fysiotherapeut kunt hebben door 1-op-1 met een patiënt te praten, of beter gezegd: te luisteren. Want door te luisteren kun je begrijpen wat iemand ervaart en de beste oplossing aanreiken. Dat is in mijn ogen het start- én eindpunt van een succesvol behandeltraject.

Mijn vrije uurtjes breng ik het liefst sportend door: wielrennen, hardlopen, fitnessen en skiën, daar gaat mijn hart sneller van kloppen! 😉 Bij mijn vrienden sta ik bekend als ‘de man van de lijstjes’ omdat ik op Spotify een afspeellijst heb voor elk moment van de dag en ik er een sport van maak om het web af te speuren naar nieuwe muzikale pareltjes.

Maak er een mooie dag van en wie weet tot snel!

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.