Maatregelen tegen verspreiding coronavirus bij Health Club AmstelFysio

AmstelFysio Health Club blijft zonder tegenbericht gewoon zoals u van ons gewend bent geopend. Om uw en onze eigen veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen nemen wij de volgende maatregelen (gebaseerd op advies van het RIVM). Lees hieronder wat dat precies voor u inhoudt.

For English see below

De maatregelen zijn:

  • De praktijk is gesloten voor fysieke afspraken;
  • Wel is er de mogelijkheid om telefonisch en via e-mail vragen te stellen;
  • We zijn open voor telefonische afspraken en videoconsulten;
  • Heeft u vragen over deze maatregelen? Neem dan gerust contact met ons op via info@amstelfysio.nl of 020 - 26 10 26 8.

Hands on behandelingen tijdelijk gestaakt
Vanwege het coronavirus hebben wij als AmstelFysio besloten tijdelijk de hands on behandelingen te staken. Dit betekent dat wij ons willen houden aan de richtlijnen van de regering om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Ervaart u (lichte) klachten en wilt u hiervoor wél een behandeling krijgen, dan bieden wij ook per direct online consults aan. Tijdens dit consult wordt er samen met de fysiotherapeut het behandelprotocol besproken en oefeningen doorgenomen. Deze afspraken worden, mits je voor fysiotherapie bent verzekerd, gewoon door je verzekeraar gezien als reguliere afspraken.

Circuit- en vrije trainingen tijdelijk afgelast
De circuittrainingen lijden helaas ook onder het virus wat ons land momenteel beheerst. Naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de regering hebben wij besloten de trainingen af te lassen. Om jullie zo fit mogelijk te houden zullen wij regelmatig filmpjes en foto’s van thuisoefeningen op onze Instagram plaatsen. Ook zijn we bezig met het opzetten van online live lessen zodat jullie de trainingen niet hoeven te missen. Hierover binnenkort meer!

English

For your and our health concerns we take into account the following additional measures (based on the advice of the RIVM).

Additional measures:

  • We are temporarily closed for hands on therapy;
  • We do offer online and consults by phone. If you have a suited health insurance, your insurer will treat these consults as regular;
  • Do you have any questions? Don’t hesitate to contact us via info@amstelfysio.nl.
Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.