Loop de Marathon van Athene mee voor het goede doel!

Samen met personal trainer Olympe Bille willen wij ons (AmstelFysio) dit jaar inzetten voor het goede doel. Namelijk de stichting Estia Agios Nikolaos, dit is een Griekse stichting. Het doel is geld inzamelen en aandacht vragen voor de stichting. Dit willen we samen doen met jullie! Ben je hardloper en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ga dan met ons mee! Samen zetten we ons in voor het goede doel, leveren we een fantastische sportieve prestatie en beleven een geweldig avontuur.

Stichting Estia Agios Nikolaos

Het uitgangspunt van de Stichting Estia Agios Nikolaos is dat elke persoon uniek is en kan worden geholpen om zijn of haar unieke vaardigheden in een verzorgende omgeving te ontwikkelen via creatief werk, artistieke stimuli en directe interactie met de natuur.

Volwassenen met speciale behoeften, wonen, werken en brengen hun vrije tijd door samen met de mensen die voor hen zorgen, op een wederzijds verrijkende manier. Voor meer informatie klik hier.

Marathon van Athene (5 km, 10 km of de marathon)

Op zondag 10 november 2019 vindt een van de mooiste hardloopevenementen ter wereld plaats! De Marathon van Athene verenigt de legende met de geschiedenis! Bekijk hier de webiste van de Marathon van Athene.

Wij regelen een startbewijs voor je, deze worden gesponsord door sponsor Cocomat.

Wat we van jou vragen: Kijk in je omgeving of je sponsors kunt vinden, start een leuke actie, gebruik social media. Of doe bij ons op de praktijk een loopanalyse of inspanningstest, van de opbrengst doneren wij 25% aan het goede doel.

Afstanden:
• 5km
• 10km
• Marathon

Voorbereiding

Om je optimaal voor te bereiden regelen wij een trainingsschema voor je. Wil je nog specifieker trainen? Dan kun je bij AmstelFysio terecht voor een inspanningstest (€ 150,- waarvan wij € 50,- aan het goede doel doneren) en een schema op hartslag.

De reis

De reis om in Athene te komen betaal je zelf, vroeg boeken scheelt vaak enorm in de prijs.

Het verblijf

Dit organiseren we in overleg, je kunt zelf iets zoeken of we kijken samen of we wat kunnen organiseren. Als je het leuk vindt om supporters mee te nemen kan dit ook.

Voor uitgebreide informatie klik hier (PDF).

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Te gek! Schrijf je hieronder in. Dan houden wij houden je op de hoogte.
Olympe PT: olympe.bille@gmail.com
AmstelFysio: info@amstelfysio.nl

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.