Gratis online inloopspreekuur

Wil je toch liever niet langskomen bij ons in de praktijk? Dat begrijpen we helemaal. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een van onze therapeuten te spreken, veilig vanuit huis.

Zo krijg je de hulp die je van ons verwacht. Om je in deze bizarre tijd een steuntje in de rug te geven, willen we je deze week een gratis online inloopspreekuur aanbieden, zodat je ook deze periode lekker kunt blijven bewegen.

Iris, een van onze fysiotherapeuten, staat morgen van 10:30 tot 13:30 online voor je klaar. Plan hier je afspraak in en lees hieronder hoe dit consult werkt.

Aanmelden consult

Een online consult duurt 10 minuten. Je kan via deze online agenda een afspraak maken met Iris. Na aanmelding ontvang je automatisch een link naar de videocall in Zoom. Zorg ervoor dat je Zoom geïnstalleerd hebt en dat je op tijd klaar zit zodat je het maximale uit je consult kan halen. Ben je nog niet bekend met Zoom? Lees dan hieronder onze tips zodat jij helemaal ready bent voor je gratis afspraak.

Installeren Zoom

Zoom is een online video conferencing applicatie (zoals Skype of FaceTime). Wij kiezen ervoor om ons online inloopspreekuur met Zoom te doen omdat zij hoge privacy standaarden hanteren en de 1-op-1 videocalls zijn versleuteld zodat je weet dat je vrijuit en veilig met onze therapeut kan praten. Ga je Zoom voor het eerst gebruiken? Zo installeer je de app en zet je het klaar voor je afspraak:

  1. Download hier Zoom voor jouw apparaat.
  2. Maak een account aan en log hiermee in op de Zoom app
  3. Test je internetverbinding, microfoon en, indien gewenst, je camera door een “New Meeting” te starten
  4. Zodra dit alles goed lijkt te werken kan je alvast de Zoom-link openen die je hebt ontvangen per mail na het inplannen van je afspraak
  5. Zorg dat je op tijd klaar zit met de Zoom-link van het consult open. Zodra het tijd is zal de therapeut de videocall starten. Veel succes!
  6. Mocht je tegen technische problemen aanlopen met Zoom, neem dan hier een kijkje bij het help center.
Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.