Breaking News - we gaan verhuizen!

Eindelijk is het dan zo ver. We gaan verhuizen! We hebben het er al twee jaar over, maar een geschikte locatie vinden bleek erg lastig te zijn. Maar nu is de kogel dus door de kerk. De huur bij BasicFit is opgezegd en ons nieuwe huurcontract is getekend. We verhuizen van de Amstelstraat naar de Oudeschans 5a.

Waarom verhuizen?

AmstelFysio is al sinds 2013 gevestigd op de Amstelstraat. Toen was dit een Health City sportschool. Met één en later twee behandelkamers groeide de praktijk gestaag. Sinds 2016 is de praktijk een maatschap geworden en samen met Franc nog sneller gegroeid. Ook is de sportschool van Health City veranderd in een BasicFit. De laatste jaren gebruiken wij vier ruimtes in de sportschool en verder groeien kan eigenlijk niet op deze locatie. Daarnaast sluit de uitstraling en de doelgroep van BasicFit niet goed aan bij die van AmstelFysio. Daarom hebben Franc en ik (Frans) twee jaar geleden besloten dat het tijd wordt voor een nieuwe locatie.

Zoektocht

De laatste twee jaar zijn wij eindeloos in gesprek geweest met makelaars en hebben ons helemaal suf gesurft op Funda Business. Ruim tien bezichtigingen later is het dan eindelijk gelukt! We hebben een huurcontract getekend voor ons nieuwe praktijk!

De zoektocht heeft veel tijd en energie gekost maar is zeker niet voor niets geweest. Door alle energie die we er in hebben gestoken wisten we uiteindelijk precies wat we wilden en zijn we ook steeds iets groter gaan denken.

Qua locatie waren we er vrij snel uit dat het in ieder geval centrum Amsterdam moest worden. De meeste patiënten/cliënten die wij nu hebben wonen of werken in de buurt. Deze klandizie waarderen wij en willen wij absoluut behouden.

Spannend

Zo’n nieuwe locatie is natuurlijk ontzettend spannend, we hebben de huur bij BasicFit opgezegd. Op 31 december leveren we de sleutels in. De komende weken zijn wij druk met het verbouwen van onze nieuwe praktijk, het bestellen van nieuwe apparatuur, nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe kleding en een nieuwe website.

In januari 2020 is het de bedoeling dat we onze nieuwe locatie officieel openen. Maar voor die tijd moet er dus nog heel veel gebeuren.

Nieuw format

Het betrekken van een nieuwe locatie gaat gepaard met een aantal veranderingen. We gaan ons naast het curatieve gedeelte (behandelen van blessures) meer richten op het preventieve gedeelte (voorkomen van blessures). We zullen meer circuit trainingen gaan aanbieden waar je in een kleine groep onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut kunt werken aan een sterker lichaam. Daarnaast zijn we op dit moment in gesprek met verschillende specialisten op het gebied van sport en voeding. Hiermee willen we ons aanbod verbreden om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnenkort zullen we onze naam veranderen naar Health Club AmstelFysio waaruit blijkt dat we meer doen dan alleen maar fysiotherapie.

Grand opening

De komende weken hebben wij het erg druk met verbouwen, organiseren en aanschaffen van nieuwe apparatuur. Begin januari 2020 kunnen jullie de officiële opening van onze nieuwe praktijk op de Oudeschans 5A verwachten. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, houd dan onze social media kanalen Instagram en Facebook in de gaten.

Auteur:
Frans oprichter en mede-eigenaar Health Club AmstelFysio

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.