AT5 en AmstelFysio maken programma met oefeningen voor Amsterdamse ouderen

Om de Amsterdammers in beweging te houden is AT5 in samenwerking met Health Club AmstelFysio een nieuw programma gestart: Amsterdam Blijf Fit! Onze fysiotherapeut Iris Fresen laat samen met presentator Pieter Hulst, ‘Super Granny’ Ina Koolhaas en, helemaal Coronaproof vanachter het glas, ouderen Iet en Ronald zien hoe je in beweging blijft tijdens deze lockdown. Want thuis zitten en weinig bewegen is voor niemand goed.

Verantwoord en niet alleen voor de oudere Amsterdammers

De oefeningen zijn écht voor iedereen geschikt en met alledaagse voorwerpen, zoals een pan of flesje water, te doen. Dankzij onze ervaring bij Health Club AmstelFysio zijn de oefeningen voor ouderen verantwoord en voor elk niveau haalbaar. De tweevoudig wereldkampioene powerliften Ina Koolhaas laat geen zweetdruppel zien, maar voor onze oudere Amsterdammers Iet en Ronald en de jonge AT5 presentator Pieter Hulst is dit een heerlijk kwartiertje bewegen.

Dagelijks de oefeningen op AT5

Doe je ook mee? Bekijk hier alle afleveringen van Amsterdam Blijf Fit! Daarnaast wordt Amsterdam Blijf Fit! vanaf woensdag 29 april dagelijks uitgezonden om 10.00, 12.00, 15.00, 16.30 en 20.00 uur op AT5. En stuur vooral de oefeningen door naar al je buurvrouwen, opa’s, vrienden en collega’s. Samen blijven we fit!

Wil je ook weten hoe je in beweging blijft tijdens het thuiswerken? Lees dan onze post boordevol tips over het inrichten van je werkplek en het voorkomen van rugpijn, nekklachten en andere klachten zoals aan je schouders.

Afspraak maken of meer weten?

Bel 020 - 26 10 26 8 of mail naar info@amstelfysio.nl

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.