Bedankt Aniek!

Helaas moet ik jullie vertellen dat ik het fijne team van AmstelFysio na 3 jaar per 1 februari ga verlaten, om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een andere praktijk.

Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij Amstelfysio gewerkt, mede dankzij jullie als patiënten, mijn lieve collega’s en de uitdagende werkomgeving.

Soms is het echter tijd om een andere weg in te slaan en jezelf uit de dagen in een nieuwe omgeving, en die tijd is voor mij gekomen.

Heb je afspraken ingepland voor 1 februari? Dan blijven deze natuurlijk gewoon staan. Wil je nog snel een afspraak met me maken? Dat kan natuurlijk ook! Bel of mail ons dan even om een afspraak te maken.

Vanaf 1 februari kun je nieuwe afspraken maken via info@amstelfysio.nl of via 020-2610226. Het AmstelFysio team staat uiteraard voor je klaar!

Heel veel succes!

Aniek, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. We hebben onze samenwerking ruim 3 jaar lang als bijzonder prettig ervaren. Therapeuten zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carrière kunt en gaat maken. Wij weten zeker dat je een mooie toekomst tegemoet gaat. Heel veel succes!

Sportieve groet,

Team AmstelFysio

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.