Vacature: Wil jij werken met sporters in het centrum van Amsterdam?

Wie zijn wij?

Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Amsterdam (nabij Waterlooplein en Rembrandtplein). Ons team bestaat uit vier fysiotherapeuten (waarvan één manueel) verdeeld over twee locaties. Je komt te werken in een jonge dynamische omgeving met fysiotherapie als basis. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van sportgerelateerde testen, begeleiden van individuele sporters en groepen, het verzorgen van trainingen, werkplek ergonomie en bloggen over sport en gezondheid.

Wij hebben een groot sportief netwerk met hardloopverenigingen en trainers binnen Amsterdam en zijn betrokken bij verschillende evenementen (hardloopvakanties, begeleiden van een Eredivisie Triathlon team, verzorgen van workshops en trailrunning evenementen).

Wie zoeken wij?

  • De collega die wij zoeken heeft affiniteit met duursport (liefst hardlopen).
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent daarnaast een teamplayer.
  • Werktijden: minimaal 32 uur per week (2 avonden).
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring als fysiotherapeut.

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Stuur dan je CV en een motivatie brief naar info@amstelfysio.nl

Inspiratielezing - in 2 jaar van schoolslag naar deelname aan het WK IRONMAN (do. 7 mrt. 2019 19:00 uur)

Roy Lagerburg is langeafstandstriatleet. In 2014 zwom Roy nog schoolslag en in 2016 stond hij op het WK IRONMAN op Hawaii. In deze inspiratiesessie vertelt Roy hoe hij dat gedaan heeft, hoe hij er op terug kijkt en hoe hij jouw kan helpen met jouw volgende triathlon (voor alle niveaus). Meer info + aanmelden.