Vacature: Wil jij werken met sporters in het centrum van Amsterdam?

Wie zijn wij?

Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Amsterdam (nabij Waterlooplein en Rembrandtplein). Ons team bestaat uit vier fysiotherapeuten (waarvan één manueel) verdeeld over twee locaties. Je komt te werken in een jonge dynamische omgeving met fysiotherapie als basis. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van sportgerelateerde testen, begeleiden van individuele sporters en groepen, het verzorgen van trainingen, werkplek ergonomie en bloggen over sport en gezondheid.

Wij hebben een groot sportief netwerk met hardloopverenigingen en trainers binnen Amsterdam en zijn betrokken bij verschillende evenementen (hardloopvakanties, begeleiden van een Eredivisie Triathlon team, verzorgen van workshops en trailrunning evenementen).

Wie zoeken wij?

  • De collega die wij zoeken heeft affiniteit met duursport (liefst hardlopen).
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent daarnaast een teamplayer.
  • Werktijden: minimaal 32 uur per week (2 avonden).
  • Je hebt minimaal een jaar werkervaring als fysiotherapeut.

Heeft deze vacature je interesse gewekt?

Stuur dan je CV en een motivatie brief naar info@amstelfysio.nl

Lees verder - Tips voor het instellen van je (thuis)werkplek

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Langdurig zitten is erg slecht! Zitten wordt inmiddels gezien als ‘het nieuwe roken’. In onderstaande blog geven we je 6 tips die te maken hebben met het instellen van je werkplek, hoe je de negatieve gevolgen van een lange werkdag kunt verminderen. Lees de 5 tips.